Ørestikker med diamant – tips og fakta om køb af diamant ørestikker

Om ørestikker med diamant

Diamanter er ædelsten, og når du køber ørestikker med diamant, bør du være velinformeret, så du køber den bedste kvalitet. Det gælder både guld (ædelmetal) og diamant (ædelsten).

Selvom du køber de billigste diamant ørestikker, bør du vægte kvaliteten! Der er mange forhandlere på Internettet, der forhandler ørestikker med diamanter af god kvalitet til nedsatte priser, og som omtaler kvaliteten.

Fire faktorer, bestemmer diamantens kvalitet, Slibning, klarhed, farve og karat. 

Som her vist fra Chanti.dk, der giver detaljeret information om alle sten i smykket samt ædelmetal (guld, hvidguld, sølv, Rhodineret sølv mfl.)

Detaljer om diamant ørestikker fra chanti
Perle øreringe i 14 karat guld
Diamant øreringe i 14 karat guld
Diamant ørestikker i guld og hvidguld og rødguld
Guld ørestikker med diamanter, 14 karat guld, hjerteformet

Ørestikker med diamant vil altid være på mode.

Guld ørestikker med diamant er behagelige at gå med, da de ikke pletter – i modsætning til sterlingsølv, og folk der er allergiske over for forskellige metaller, kan med fordel vælge guld ørestikker.

Der findes mange former, så som oval, rund osv. Vælg den form, der bedst passer til dig. Farverne er forskellige, og der findes mange smarte farver, som også er dyre.

Vælg eventuelt farveløse ørestikkere, da disse er billigst. Klarheden er også vigtig, og du bør gå efter en perfekt diamant. Diamantens karat kommer an på budgettet. Den mest populære form er rund, og 80 % af alle diamanter sælges med rund form.

Gå efter diamant ørestikker af kvalitet

Der findes mange former, så som oval, rund osv. Vælg den form, der bedst passer til dig. Farverne er forskellige, og der findes mange smarte farver, som også er dyre.

Vælg eventuelt farveløse ørestikkere, da disse er billigst. Klarheden er også vigtig, og du bør gå efter en perfekt diamant. Diamantens karat kommer an på budgettet. Den mest populære form er rund, og 80 % af alle diamanter sælges med rund form.

Guld er et alsidigt metal, som kan bearbejdes til stort set enhver form, uanset om det er småt, robust, langt, tyndt eller i lag.

Faktisk kan bare én ounce guld, laves til en tynd plade på 30 kvadratcentimeter. Guldsmede, især dem der laver guld ørestikker, kan manipulere guldet til enhver ønskelig form.

Ørestikker med sort diamant
Hjerte ørestikker med diamant

Tips til køb af ørestikker med diamant

Når du køber diamant ørestikker bør du overveje diamantens karat. En diamants karat går fra .25 til 5.
Klarheden refererer til hvor klar diamanten er.

Du bør finde en butik, der giver samtlige informationer om diamanten samtidig med en god kvalitet.

Mange af os tænker, at det at købe diamanter ikke er nemt, og at vi behøver noget erfaring. Dette er ikke rigtigt; vi kan nemt købe diamantøreringe.

Når du har besluttet dig for at glæde din ægtefælle eller kæreste med diamant øreringe, er der nogle trin du bør følge førend du køber dem.

Få nogle råd fra ældre medlemmer af din familie eller dine bedste venner, som måske allerede har erfaring med det.

Kend pigens livsstil og smag; nogle foretrækker enkle ørestikkere, mens andre foretrækker noget mindre enkelt.

En billig diamant ørestikker betyder ikke, at din kærlighed ikke er noget værd.

Online er der mange muligheder for at købe øreringe med diamanter, der passer til at stramt budget, og som næsten er perfekte. 

Vis din kærlighed med diamant ørestikker

Kærlighed er hvad vi mennesker higer efter, og det kan vises til alle uden undtagelse.

For mange kvinder, er smykker en af de bedste gaver. Du kan overraske din kone, din mor, dine venner, din kæreste og andre med eksempelvis ørestikker med diamanter.

De fleste kvinder foretrækker attraktive smykker, der fremhæver dem på den bedst mulige måde. Når du køber smykker, kan du gå efter guld, diamanter og platin. Platin er dyrt, og de fleste kvinder foretrækker guld fremfor platin.

Diamanter foretrækkes på grund af deres skønhed. Diamanten er kendt som et materiale med suveræne fysiske kvaliteter, og den har samtidig bemærkelsesværdige optiske kvaliteter. Ørestikker med diamant bliver mere og mere populære på grund af deres refleksion, farve og certificering.

Hvis du er nygift, eller hvis du skal giftes, bør du give din partner diamant ørestikker.

Diamant-certificering:

En diamant-certificering er et ‘must’, så du bør sikre dig, at forhandleren er 100 % certificeret, når du køber diamant-ørestikker. De fleste diamanter har certificeringer, der hedder GIA, eller EGL-USA, og certifikatet bruges til at sammenligne deres værdi, og du kan således vurdere hvilken diamant, der har den højeste værdi.

Diamant ørestikker bør være GIA-, GIL- eller EGL-certificerede. Diamant-gemologer identificerer ud fra refraktiv indeksering, specifik vægt, spektroskopi og forstørrelse. Ekspert-gemologer behøves, fordi de meget grundigt vurderer og omhyggeligt bestemmer kvaliteten ifølge deres standarder, og du bliver derfor aldrig skuffet.

Certificerede diamant-ørestikkere skal passe til dine nøjagtige ønsker hvad angår størrelse, form, farve, karat, klarhed, metal og pris.

Brug Internettet til at finde en forhandler af diamant ørestikker. 

Permanent link til denne artikel: https://xn--guldreringe-jgb.dk/oerestikker-med-diamant/